Over ons - INQAR Oost autoverhuur in Twente

Het ontstaan van INQAR Oost autoverhuur

AutoHaarhuis vindt zijn oorsprong inmiddels 60 jaar geleden. Grondlegger Gerrit Haarhuis opende uit pure passie voor auto’s in 1961 een autobedrijf aan de Dorpsstraat in Geesteren. Waar het begon met twee auto’s voor een woonhuis, is het familiebedrijf een halve eeuw later uitgegroeid tot een regionaal begrip. Vandaag de dag is AutoHaarhuis een groot full-service autobedrijf met meerdere vestigingen, ruim 80 medewerkers, jarenlange ervaring en nog altijd veel ambitie.

Met de komst van een professionele autoverhuur tak, heeft Auto Haarhuis een oplossing voor elke mobiliteitskwestie, zowel voor zakelijk als privé gebruik. Met vestigingen in Almelo, Deventer, Enschede en Hengelo is INQAR Oost autoverhuur goed vertegenwoordigd in Oost-Nederland en verhuren wij auto’s, verschillende typen busjes.

INQAR Oost is een tak van INQAR Franchise BV, een landelijke cooperatie van alle participanten van het INQAR autoverhuur concept, met vestigingen in heel Nederland. Zo biedt INQAR Oost dezelfde vertrouwde service die u in de rest van Nederland ook gewend bent.

  • INQAR Oost is onderdeel van

Algemene huurvoorwaarden

© INQAR Oost, 2022